Samuel & Bo Anders slog minst slag i klasserna !

29 Februari -24

Det närmar sig slutet på veckotävlingarna på EB och nu återstår det endast en tävling som spelas på onsdag nästa vecka innan finalen den 9/3 och hela 26 spelare har kvalificerat sig för spel.

Vid onsdagens tävling kom 21 spelare till start och även denna gång fick vi se blåa varv då  Samuel Byström, Asarum och Peter Fransson, Jönköping gick ett 19-varv var.

Klass 1: 1) samuel Byström, Asarum  61 slag, 2) Peter Fransson, Jönköping  62 slag och 3) Rolf Hiller, Kärnan efter sudden mot Michael Karlsson, Olofström båda på 66 slag.

Klass 2: 1) Bo Anders Gustafsson, Asarum  72 slag, 2) Lars Rydberg, Olofström  74 slag och 3) Gert Svensson, Olofström  75 slag.

Samtliga resultat och tabellstegen hittar ni här

Årsmötet avklarat !

25 Februari -24

Årets årsmöte hölls idag och 31 medlemmar kom för att få information om vad som hänt och kommer att hända i klubben.

Val genomfördes av ordförande, sekreterare och 2 ledamöter där det blev omval på samtliga och styrelsen kommer därmed att vara samma som tidigare med Agneta Harrysson som ordförande.

Priser delades ut för KM på EB och filt där pristagarna var samma i herrklassen där Dick Nilsson vann, Ingmar Åkesson kom 2:a och Göran Andersson 3:a och damklassen spelade endast på filt och där vann Eva Janhall före Barbro Dahl och Maggan Gustafsson. Årets bangolfare, som är nytt i klubben blev för 20023 Wilma Harrysson.

Efter årsmötet bjöds det på den traditionella semlan, mums.

Peter & Stefan tog hem det !

22 Februari -24

Vid veckotävling #18 tog Peter Fransson, Jönköping och Stefan Jönsson, Asarum hem klasserna efter bra spel. Vi fick även denna gång uppleva ett 18-varv då Johan Rydberg, Uppsala fick till det på första varvet och det blev även ett blått varv på Peter Fransson då han gick 19 på sista varvet. I klass 2 fick sudden mellan Rolf Hiller, Kärnan och Agneta Harrysson, Asarum avgöra vem som kom 2:a.

Klass 1: 1) Peter Fransson, Jönköping  60 slag, 2) Johan Rydberg, Uppsala  63 slag och 3) Michael Karlsson, Olofström  69 slag.

Klass 2: 1) Stefan Jönsson, Asarum  69 slag, 2) Rolf Hiller, Kärnan  71 slag och 3) Agneta Harrysson, Asarum  71 slag.

Västsvenska Touren i Jönköping !

18 Februari -24

Claes och Tuula Mörck samt Patric Fransson åkte till Jönköping för att spela deras tävling på filt som ingår i västsvenska touren.

Tävlingen lockade 60 spelare som skulle spela 3 varv under söndagen på den kluriga anläggningen och för våra spelare gick det lite upp och ner, Claes Mörck gör en godkänd insats med att komma 11:a i klass B på 108 slag och Patric Fransson kom 12:a och Tuula Mörck 22:a i klass C efter att dom haft det lite tyngre men kämpat på ändå.

VSBGF Tour 4

Peter & Raimo blev veckans vinnare !

15 Februari -24

17 spelare som kände att dom ville vara med och slåss om titeln denna veckan och åter fick vi se ett 18-varv då Johan Rydberg, Uppsala fick till det på sista varvet och ett 19-varv av Thomas Karlsson, Asarum på varv 1 men tyvärr räckte det inte till seger i respektive klass. Segrade i klass 1 gjorde Peter Fransson, Jönköping och Raimo Hagelberg, Olofström vann klass 2.

Klass 1: 1) Peter Fransson, Jönköping  61 slag, 2) Johan Rydberg, Uppsala  62 slag och 3) Jonathan Rydberg, Olofström 65 slag.

Klass 2: 1) Raimo Hagelberg, Olofström 68 slag, 2) Thomas Karlsson, Asarum 74 slag och 3) Lars Rydberg, Olofström 75 slag.

Spännande avslutning på TOP 8 !

11 Februari -24

Det blev en spännande avslutning på säsongens TOP 8 då finalen spelades i Asarum idag. Vi fick se många jämna och spännande matcher där det svängde på dom sista banorna och vi fick se ett 18-varv då Wilma Harrysson, Asarum fick till det perfekta varvet i sin tredje match i klass B.

I klass C tog BGK Kärnans stora hopp Rolf Hiller hem segern efter en mycket bra genomförd tävling med 5 vinster och 2 förluster, 2:a kom Kenneth  Granholm, Sjövikens IF och 3:a blev Lars Rydberg, Olofströms BGK. Asarums Bangolfklubbs Jan Åkesson kom på en 7:e plats.

I klass B vann Raimo Hagelberg, Olofströms BGK på samma poäng men med bättre slagantal före Anders Andersson, Sjövikens IF och Michael Karlsson, Olofströms BGK 1 poäng efter. Asarums Bangolfklubbs spelare hade följande placeringar: Claes Mörck (5), Wilma Harrysson (6) och Agneta Harrysson (7).

I klass A stod till slut Lars-Peter Nilsson, Sjövikens IF som segrare med Peter Fransson, BGK Jönköping som 2:a och Per-Olof Isaksson, Sjövikens IF som 3:a efter en kamp in i kaklet om pallplatserna. Asarums Bangolfklubbs Dick Nilsson hamnade på 6:e plats.

Vi tackar tävlingsledaren Tuula Mörck, kioskpersonal och spelare för denna helg.

TOP 8 Final

Bilder

TOP 8 finalen avgörs imorgon !

10 Februari -24

Imorgon är det dags att kora vinnarna i säsongens TOP 8 i Asarum. Det blir 23 spelare i tre klasser som kommer att göra upp om titlarna då vi fått ett återbud i klass A. Asarums Bangolfklubb har fem spelare med, Dick Nilsson (A), Agneta Harrysson, Claes Mörck,och Wilma Harrysson (B) och Jan Åkesson (C) och vi önskar dom lycka till !

Tävlingen startar kl 09:00 och ni är välkomna till hallen för att följa den live, ta en fika och varför inte passa på att gå motionsbingorundan och kan ni inte komma ner så finns det en länk nedan:

TOP 8 Final

Jan & Johan toppade igår !

08 Februari -24

Vid veckotävling #16 som spelades igår kom 22 spelare till start och som vanligt bjöds vi på bra spel av ett flertal spelare även denna gång. Jan Åkesson, Asarum tog hem klass 2 och Johan Rydberg, Uppsala tog åter hem klass 1 efter att gått ännu ett blått varv (19).

Klass 1: 1) Johan Rydberg, Uppsala 61 slag, 2) Dick Nilsson, Asarum 63 slag och 3) Peter Fransson, Jönköping 68 slag.

Klass 2: 1) Jan Åkesson, Asarum 75 slag, 2) Ingmar Åkesson, Asarum 76 slag och 3) Agneta Harrysson, Asarum 78 slag.

4st Asarumspelare i mara !

04 Februari -24

Vid maran på Bornholm deltog 4 st spelare från Asarums Bangolfklubb, Claus Riis Harslev, Helle Seremet, Karsten Nörskov och Kim Sejer Andersen. Maran spelades över 20 varv, 10 EB och 10 betong och man spelade under ett dygn med start vid 10:00 på lördagen till ca 09:00 idag.

Claus Riis Harslev/Karsten Nörskov tog en fin 2:a plats, Kim Sejer Andersen/Jan Hansen kom 7:a och Helle Seremet/Ilse Pihl MKR kom på 15:e plats. Claus blev dessutom bäst av samtliga spelare då han fick ihop 264 slag totalt på sina varv. Vinnare i maran blev Jannick Skov, Olofström / Peter Eriksson, Skoghall.

Claus/KKarsten      Jannick/Peter E      Jan Lind/Leif Nielsen                         Claus Riis Harslev

Johan & Göran vann veckotävlingen !

02 Februari -24

19 spelare, bra spel och jämnt som vanligt när veckotävling #15 avgjordes. Vi fick se 2 st 19-varv, Michael Karlsson och Raimo Hagelberg båda Olofström men det räckte inte till seger för någon av dom då det var Johan Rydberg, Uppsala som vann klass 1 och Göran Andersson, Asarum vann klass 2.

Klass 1: 1) Johan Rydberg, Uppsala 61 slag, 2) Peter Fransson, Jönköping 62 slag och 3) Stefan Jönsson, Asarum 65 slag.

Klass 2: 1) Göran Andersson, Asarum 63 slag, 2) Michael Karlsson, Olofström 66 slag och 3) Per-Olof Olsson, Olofström 74  slag.